KultPlay

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

D_AP

A D_AP a Dezső Alternatív Portál rövidítéséből származik. Az alternatív szó korunk egyik legmeghatározóbb szava. Alternatív színházak és együttesek jönnek létre. Persze amit ma alternatív zenének hívunk az nem korunk újdonsága. Az első alternatív együttesek úgy 20 évvel ezelőtt alakultak, mint például a Kispál és a Borz. Később húzták rájuk ezt a szót hogy alternatív. Sokan elfogadják és használják, valakik ellenzik. Az együttesek többsége 5 tagból áll, az alap 4 tag+billentyűs felállást további hangszerekkel szokták kísérni. Főszerkesztőink két alternatív zenén szocializálódott fiatal. Szeretnek koncertekre járni. Szeretik a Kakaót. De ha a kocsmában véletlenül kifogy a csapolt kakaó, akkor sörrel is beérik. A Dezső nevet szerkesztőnk Grétika adta az oldalnak. Ez van. Tudsz jobbat? Nekünk tetszik. Kapcsolat: zyklon@extra.hu

Friss topikok

  • dezsoke: köszi hogy szóltál, én csak a 30Y-ról tudtam, a plakátot kiraktam a főoldalra (2008.12.08. 19:49) Év végi koncertek

Linkblog

KultPlay

2 programot 1 csapásra

2008.12.01. 15:21 | dezsoke | Szólj hozzá!

Sajnos már az első hó is elolvadt és nem úgy néz ki mint ami nagyon esni akar, inkább ónos eső esik. A Negyedik Köztársaság a nyár folyamán szervezett párnacsatát, vizipisztolycsatát és Keresd a zászlót! programot is.

Télhez kapcsolódóan egy program jöhet szóba, a hógolyózás, mindenki szeret hógolyózni és nagy buli.

Helyszín: Miskolc, Hősök tere

Időpont: Ha lesz hó...

A másik programról ram pár sort a bevezetőben. A 4K! szervezésében nagy sikere volt a Keresd a zászlót! programnak. Ennek a téliestett változatát szeretnénk megcsinálni. Az alapszabályok ugyanazok lennének, mint a 4K!-s verzióban, annyi külömbséggel, hogy itt az embert nem meg kell fogni, hanem el kell találni hógolyóval.

Helyszín: Miskolc, Hősök tere-Városház tér

Időpont: Hát egy kis hó nem ártana, ha nem lesz hó akkor sima keresd a zászlót

A bejegyzés trackback címe:

https://dezso.blog.hu/api/trackback/id/tr5797971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása