Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

D_AP

A D_AP a Dezső Alternatív Portál rövidítéséből származik. Az alternatív szó korunk egyik legmeghatározóbb szava. Alternatív színházak és együttesek jönnek létre. Persze amit ma alternatív zenének hívunk az nem korunk újdonsága. Az első alternatív együttesek úgy 20 évvel ezelőtt alakultak, mint például a Kispál és a Borz. Később húzták rájuk ezt a szót hogy alternatív. Sokan elfogadják és használják, valakik ellenzik. Az együttesek többsége 5 tagból áll, az alap 4 tag+billentyűs felállást további hangszerekkel szokták kísérni. Főszerkesztőink két alternatív zenén szocializálódott fiatal. Szeretnek koncertekre járni. Szeretik a Kakaót. De ha a kocsmában véletlenül kifogy a csapolt kakaó, akkor sörrel is beérik. A Dezső nevet szerkesztőnk Grétika adta az oldalnak. Ez van. Tudsz jobbat? Nekünk tetszik. Kapcsolat: zyklon@extra.hu

Friss topikok

  • dezsoke: köszi hogy szóltál, én csak a 30Y-ról tudtam, a plakátot kiraktam a főoldalra (2008.12.08. 19:49) Év végi koncertek

Linkblog

KultPlay

Critical Christmass

2008.11.29. 18:19 | dezsoke | Szólj hozzá!

Eddig még csak olyan dolgokról számoltunk be, amik zenéhez kapcsolódtak és több oldalról szedtük össze az információkat. Tél van és már le is esett az első hó, reméljük hogy lesz még. A hó több okból is jó, lehet vele dobálózni és hangulatos is, ja meg hideg:) Nem nagyon goldoltam volna hogy ilyen hamar havazni fog, sajnos a téli időben meg nő a szmog mértéke a városokban a magas páratartalom miatt, a hóbol sáros latyak lesz, lerakódik a füstből a szennyeződés, az útszóró só is bekoszolja a havat. A téli időkben sajnos nehéz alternatív közlekedési módot találni. A biciklik nem tapadnak jól, a szánkók lassúak, hideg is van, egy szóval marad a tömegközlekedés. Sajnos nem hinném hogy a 6-os busszal lehetne Critical Mass-t rendezni, ezért szabad választású téli közlekedési eszközökkel szeretnénk megcsinálni. Pl. szánkó, jégkorcsolya, síléc, snowboard és persze egyedi találmányok a téli közlekedésre.

Mikor?

  • December 26.(Péntek)

Hol?

  • Miskolc, Hősök tere

Hánytól?

  • Gyülekező: 13:45
  • Kezdés: ha már összegyűlt egy nagyobb tömeg

Jelentkezésed a várható létszámfelmérés céljából a zyklon@extra.hu e-mail címre várjuk.

Ha nem tudsz Miskolcra eljönni, de tetszik az öteltet, csináld meg saját vagy lakóhelyedhez közeli városban és írj e-mailt a fenntebb látható címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://dezso.blog.hu/api/trackback/id/tr96795039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása