Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

D_AP

A D_AP a Dezső Alternatív Portál rövidítéséből származik. Az alternatív szó korunk egyik legmeghatározóbb szava. Alternatív színházak és együttesek jönnek létre. Persze amit ma alternatív zenének hívunk az nem korunk újdonsága. Az első alternatív együttesek úgy 20 évvel ezelőtt alakultak, mint például a Kispál és a Borz. Később húzták rájuk ezt a szót hogy alternatív. Sokan elfogadják és használják, valakik ellenzik. Az együttesek többsége 5 tagból áll, az alap 4 tag+billentyűs felállást további hangszerekkel szokták kísérni. Főszerkesztőink két alternatív zenén szocializálódott fiatal. Szeretnek koncertekre járni. Szeretik a Kakaót. De ha a kocsmában véletlenül kifogy a csapolt kakaó, akkor sörrel is beérik. A Dezső nevet szerkesztőnk Grétika adta az oldalnak. Ez van. Tudsz jobbat? Nekünk tetszik. Kapcsolat: zyklon@extra.hu

Friss topikok

  • dezsoke: köszi hogy szóltál, én csak a 30Y-ról tudtam, a plakátot kiraktam a főoldalra (2008.12.08. 19:49) Év végi koncertek

Linkblog

KultPlay

Péterfy Bori és az Ópium új klipp!

2008.11.25. 16:03 | dezsoke | Szólj hozzá!

A Péterfy Bori & Love Band vadonatúj videója ahhoz az Ópium című számhoz készült, amely eredetileg Szász János azonos nevű filmjének főcímzenéje lett volna. Bár a abba a mozifilmbe végül nem került be, a Love Band koncertjeinek viszont állandó, őrjöngést kiváltó része lett. A sanzonszerűen induló, majd vad rockabilly-számba csapó dalhoz készült filmet az énekesnő Merényi Dáviddal közösen rendezte. A szürreális, sodró lendületű videóklipben álomszerű utazást teszünk egy ágyon, a legkülönfélébb helyzetekbe kerülve: Bori fehér ágya a Dunában, egy pipacsmezőn, egy fotós műteremben és a Zöld Pardon tomboló közönsége kezében is megjelenik.  
 
A videó a filmes és a fotós technika keverésével készült és igazi csapatmunka eredménye: a Tövisházi-Tariska szerzőpáros által írt számra a klipet az énekesnő Merényi Dáviddal, a YouTube-on tovbbra is töretlenül népszerű, Labambás klip operatőr-rendezőjével közösen vitte végig. A másik operatőr a Filmművészeti Egyetemen tanuló Csepeli Eszter, a film vágója pedig Papp Szilvia, aki a nem mindennapi technikával készült Hajolj bele a hajamba-videó csapatának is tagja volt.
 

Forrás:Ambruska

Címkék: love zöld dávid klipp ópium bori ágy band szilvia péterfy merényi papp pardon tariska tövisházi

A bejegyzés trackback címe:

https://dezso.blog.hu/api/trackback/id/tr98787972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása